Najnovšie recenzie zo sekcie Zváračské kukly
S tovarom som spokojný. Veľmi vyzdvihujem, že na uvedený tovar som našiel na vašej stránke,
ale aj YouTube veľa videí. Vysoko oceňujem spoluprácu s českým odborníkom Killerozom. Ako nezávislý klient hodnotím Vaše služby ako veľmi dobre , preto je obrovská škoda, že pri ponuke napr. zvaračiek bol trochu slabší. Zvaračku typu gama 1550l som musel kúpiť u iného predajcu, kuklu som si vybral od vás z dôvodu, ktorý som opisoval vyššie. Myslím, že rýchlosť dodania nie je rozhodujúca, rozhodujúce sú prednosti, ktoré opisujem a určite by som vydržal nejaký čas. Ani ostatný dodávatelia neboli ktovie aký rýchli.
S pozdravom a prianím veľa zdravia
Super pre hoby použitie
Kvalitný produkt za rozumnú cenu ,s darčekom bol oslávenec spokojný
- Cena bez konkurencie
Zatiaľ som tú kuklu odskúšal len vizuálne a manuálne bez zvárania.
- vyhovuje mojej práci
Som spokojný, funguje ako má
- Dobrá cena
- spokojnosť
Výhodná cena
Evermatic Nahkis 145001
Pridané: 15. februára 2024
(naposledy upravené 15. februára 2024)
Zakúpený v ZVARMONT
Nagyon jó!
zatiaľ som s ňou ešte nerobil
Samostmievacia helma, akoby vám pribudla jedna ruka!
kukla má modrý filter je jasná treba si na ňu zvyknúť ale inač v pohode je to moja 6kukla a využijem ju pri pálení s plazmovou rezačkou
- Dobre sedí na hlave,výborne reaguje,veĺké zorné pole.
- Náhlavový kríž sa dá objednať ako náhradný diel,čiže po čase,keď sa opotrebuje,nemal by byť problém.
Určite v tejto cenovej kategórii výborný produkt.Ešte uvidíme,akú má životnosť,čo sa týka opotrebovania plastov.Krajšia je určite v modrej farbe.
Krásný výhled, pěkné barvy přes kazetu, žádná zelená, ale jediná nevýhoda je kříž ten by mohl být daleko příjemnější a nemusel by škubat vlasy
- Kukla dobře sedí a je lehká.
- Tovar už poznám dobrá cena a kvalita
- ok
- ok
Zobrazujem 61 - 80 zo 412 recenzií « Predchádzajúci 1...2 3 [ 4 ] 5 6...21 Ďalšie »