Najnovšie recenzie zo sekcie Zváračské kukly
- cena a funkčnosť
- nemá
OK.
- Dýchanie je oproti bežnej helme super. Zdravie je prvoradé.
- Videnie zvaru skvelé
- Citlivosť aj pri malých ampéroch pri TIG 20A
- Cena je slušná
- Nemám čo vytknúť
Skvelá helma a oproti konkurencii za rádovo menej peňazí. Pre neprofesionala na domáce zváranie skvelý pomocník. Nemusím už riešiť to, či sa v garáži nadýcham plynov.
ZA TÚ CENU PRE AMATÉRA V PORIADKU.
Je super,len navod na použivanie by mohol byť lepši.
- Kvalitne vyrobená,s kvalitných materiálov,myslím že vydrží veľa.Kvalita kazety taktiež výborná
- praktická, nastavenia skvelé, cena
Po skúsenostiach s inými podobnými produktmi odporúčam.
Normálna obyčajná zváracia kukla. Kúpil som si ju na domáce účely pre občasné zváranie. Pre mňa 100%. Ak zvára niekto často, išiel by som do kvalitnejšej. Zodpovedá tomu aj cena.
nič
fg
- Kvalita a cena super
- Poriadne veľke zorné pole. Funkčnosť bezchybná 100%. Odporúčam
Maska sa kvalitou vyrovná oveľa drahším maskam.
- Moja prvá kukla (doteraz som mal iba klasický štít), som spokojný.
- V popise v obchode uvádzate 2 náhradné sklíčka, no v balení bolo iba 1 vonkajšie
- Pouzivam ju zatial kratko filter je uzastny skarupina ako taka je sice lahka uzastna ale na môj vkus je trosku jemna moc mäkka. Mozno vyrobca keby zvolil tvrdsi plast bola by to vyhoda. Ale za mna je dobra.
Potrebujem ju pre svoje potreby a spĺňa všetky moje požiadavky a potreby.
Spĺňa kvalitu a je prínosná pre svoju cenu.
Jednoducho je OK .
- Regulácia.
- Mohla byť lacnejšia.
Som spokojný
- neúplnosť tovaru
Tovar bol dodaný neúplný. v zmysle ponuky uvedenej v internetovom obchode. Obchodník mi ponúkol 2€ ako protihodnotu za chýbajúce súčiastky (samostmievacie zariadenie)
Pred kúpou som si dôkladne preštudoval všetky dostupné informácie o produkte. Moje očakávania boli úplne splnené! Zariadenie Fronius je to najlepšie na trhu!
Skvelú prácu odvádzajú aj zamestnanci predajne. Odporúčam všetkým!
Super zváracia maska pomôže v neprístupných miestach. Komunikácia s obchodom výborná veľmi ústretový pán. Odporúčam
Zobrazujem 1 - 20 zo 412 recenzií [ 1 ] 2 3 4 5...21 Ďalšie »